HER FINDER DU LINKS TIL INDLEVERING AF RESULTATER OG POINTSKEMAET.

Stævneresultater gælder også for Stutsborg Rideklubs stævner:

Indlevering af resultater HER - Husk at log ind først.

Championat - Rideskole

Championats pointskema

Championatet er en løbende konkurrence, hvor point opsamles igennem et år i perioden december - november.

Der uddeles hvert år championater til den bedst placerede inden for disse fire discipliner:

•Dressur, pony
•Dressur, hest

•Spring, pony
•Spring, hest

Der er tradition for, at championatsvinderne hyldes ved et hyggeligt arrangement lige efter nytår, hvor de samtidig får overrakt rosetter samt en præmie.

Hesten/ponyen skal være opstaldet på Stutsborg for at man kan deltage i championatet. Flytter hesten/ponyen i championatsperioden, så den ikke længere er opstaldet på Stutsborg, bortfalder hermed også point/placeringen.

Championatspoint skal indleveres via linket ovenfor senest 14 dage efter stævnet for at være gældende.