Bestyrelsesformand
Repræsentant i AIU Dorte Paludan

Kontakt til DRF og kommune m. fl. Dorte Paludan
Formandens opgaver:
Tidsforbrug ca. 10-15 timer om ugen, medlemskontakt, kurser, arrangementer, forhandlinger, certificeringer, dagsordner, spørgeskemaer, holde sig ajour med DIF, Rideforbund, arbejde med fremtidens tilbud og tilpasse os tiden, økonomi, tilbud, mails, ideudvikle, ajourføre hjemmesiden på klubbens del. indstillinger til priser og fondsansøgninger

Kontakter ud af klubben:
Tidsforbrug ca. 2-3 timer pr. uge DRF, distrikt 2, AIU, Allerød Kommune, andre klubber m.m.
Varetage Stutsborg interesser, synliggøre klubben, forhandle tilskud, presse, styrke kontakter

Tina Veilis

Kassererens opgaver:

Tina administrere Klubmodul og har medlemskontakten omkring dette. Hun forestår derudover alt vedrørende klubbens regnskab og budget.

Tina bruger en del timer om ugen på dette
Hanne Hougård Nielsen

Aktivitets og breddeudvalg:

Hanne er særlig ansvarlig for rideskolen og klubbens aktiviteter for denne målgruppe.

Herunder elevcup, ryttermærker, opsadlingskurser og andre aktiviteter.

sekretær
Julie Kjems Nørregaard

It udvalget

Julie er ansvar for at der kommer nyheder m.m. fra bestyrelsen på hjemmesiden og ud til relevante medlemsgrupper.

Medvirker til evt. udarbejdelse af nyhedsbreve
Bestyrelsesmedlem
Julie Ehlers
Præsentation
Julie står for alt vedrørende vores stævner.
ejer af stutsborg ridecenter
Marie Kirk Andersen
Præsentation
Marie og Peter deltager uden stemmeret i bestyrelsesmøderne, som ejere af Stutsborg Rideskole