Bestyrelsesformand
Repræsentant i AIU Dorte Paludan

Kontakt til DRF og kommune m. fl. Dorte Paludan
Formandens opgaver:
Tidsforbrug ca. 10-15 timer om ugen, medlemskontakt, kurser, arrangementer, forhandlinger, certificeringer, dagsordner, spørgeskemaer, holde sig ajour med DIF, Rideforbund, arbejde med fremtidens tilbud og tilpasse os tiden, økonomi, tilbud, mails, ideudvikle, ajourføre hjemmesiden på klubbens del. indstillinger til priser og fondsansøgninger

Kontakter ud af klubben:
Tidsforbrug ca. 2-3 timer pr. uge DRF, distrikt 2, AIU, Allerød Kommune, andre klubber m.m.
Varetage Stutsborg interesser, synliggøre klubben, forhandle tilskud, presse, styrke kontakter

Tina Veilis

Kassererens opgaver:

Tina administer Klubmodul og har medlemskontakten omkring dette. Hun forestår derudover alt vedrørende klubbens regnskab og budget.

Tina bruger en del timer om ugen på dette
Hanne Hougård Nielsen

Aktivitets og breddeudvalg:

Hanne er særlig ansvarlig for rideskolen og klubbens aktiviteter for denne målgruppe.

Herunder elevcup, ryttermærker, opsadlingskurser og andre aktiviteter.

Koordinere med Line som står for aktiviteter til dem der har hest opstaldet og Bjørk for juniorudvalget,.
sekretær
Julie Kjems Nørregaard

It udvalget

Julie er ansvar for at der kommer nyheder m.m. fra bestyrelsen på hjemmesiden og ud til relevante medlemsgrupper.

Medvirker til evt. udarbejdelse af nyhedsbreve
Bestyrelsesmedlem
Ida Clausen
Præsentation
Ida bestyrer vores facebookside og er ansvarlig for at klubben kan stå inde for indholdet.
Så kontakt hende, hvis du har en god historie.
Line Post

Aktivitets og breddeudvalget

Line er ansvarlig for de aktiviteter klubben laver for de privat opstaldet. Ikke stævner

Det være sig foredrag, sociale arrangementer, breddeaktiviteter m.m
Line koordinere med Hanne omkring rideskole, fællesarrangementer  og med Bjørk om juniorudvalget planer
Julie Ehlers
Præsentation
Julie står for alt vedrørende vores stævner.
suppleant
Bjørk Breidahl

Juniorudvalget:

Bjørk er bindeled mellem juniorudvalget og bestyrelsen.

Juniorudvalget arrangere aktiviteter for og med de unge medlemmer og kommer med input til bestyrelsen.
Pia Alrøe

Sponsorudvalget

Pia har den overordnede kontakt med vores sponsorer og forsøger at skaffe de mange forskellige slags sponsorer som dagligt gør det sjovere at drive rideklub.

Vil du være sponsor eller har du gode ideer så kontakt endelig Pia, hendes datter har hest i den blå stald.
ejer af stutsborg ridecenter
Marie Kirk Andersen
Præsentation
Marie og Peter deltager uden stemmeret i bestyrelsesmøderne, som ejere af Stutsborg Rideskole