stævneudvalg,
Tina Veilis

Tina deltager i stævneudvalget og har ansvar for regnskab.

Julie Ehlers

Julie er formand for stævneudvalget og står for alt vedrørende vores stævner.

Ida Marie Veilis
Ida deltager i stævneudvalget og i handicapudvalget.
it udvalg
Retningsliner for handicapudvalget.
Det er udvalgets opgave at sørge for, at det nødvendige udstyr til stede og adgangsforholdene er i orden, sådan at der kan afvikles handicapridning på Stutsborg. Dette sker i samarbejde med rideskolen.
Det er udvalgets opgave at afholde arrangementer, f.eks. stævner for handicaprytterne.
Det tilstræbes alt efter gruppens sammensætning, at der afholdes et stævne om året.
Udvalget kan henstille til stævneudvalget, at der på et af klubstævnerne afvikles en handicapklasse. I så fald står udvalget for den praktiske afvikling af denne klasse, mens stævneudvalget står for yderligere personale.
Udvalget står for, i samarbejde med rideskolen, at udarbejde informationsmateriale om handicapridning.
Udvalget består af en formand, en repræsentant fra bestyrelsen, og mindst 1 medlem, der efter indstilling fra udvalget er udpeget af bestyrelsen. (Formand og repræsentant fra bestyrelsen kan godt være den samme)
Udvalget arbejder selvstændigt, men kan inddrage bestyrelsen i løsning af konkrete problemstillinger.
handicapudvalg
miljøudvalg